Second best @Noorderzon

NoorderZlam

Een semi-geslaagde avond met zes dichters & slammers die streden voor de NoorderZlam-beker en een plaats op het NK in december. Het was een geweldige finale waarin ik tegen Jee Kast en Carla Kayiba mijn metaforen en voordracht in de strijd gooide. Helaas verdiende Jee zeven punten meer door zijn sterke performance. Ik moet toegeven van Jee verliezen doet semi-pijn. Al hoewel ik tijdens de finale de beker in mijn vizier kreeg en dacht: ‘hoe zou zo’n beker in de woonkamer staan?’ Tevreden met mijn second-best plek en reserve zijnde voor het NK heb ik, samen met een vriendin, Jee de stad Groningen gedemonstreerd en hem getrakteerd op diverse Groningse borrels (mentale note: voortaan voor de wedstrijd). Gefeliciteerd Jee, tevens met jouw welverdiende wintersportvakantie  – groetjes jouw reservebank

Het verslag van NoorderZlam geschreven door Stefan Nieuwenhuis kun je lezen op literaturia.blogspot en wil je mijn optreden zien, kijk dan op youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *