Bezoekers la grande bellezza

Museumnacht – La Grande Bellezza

Gautier gedicht

Afgelopen week heb ik nauwelijks geslapen. Ik schreef gedichten voor de expositie ‘La Grande Bellezza’ van Museumnacht! Marielle Hilgenga bedacht het concept ‘de subjectiviteit van schoonheid’ en werkte dit samen uit met Mgr Madhatter in fotografie. Bij elke foto schreef ik een gedicht.

Bezoekers la grande bellezza

Gisteravond hingen onze foto’s en gedichten aan de wanden van het CBK Amsterdam. Zo spannend, toen de eerste mensen binnenkwamen, langs liepen en bleven staan! Ik hing op dat moment in een hangmat gemaakt door Textile Hunters.

Daar heb ik niet lang in gehangen. Ik werd al snel meegevoerd door de enthousiaste bezoekers, de moedige modellen, de heerlijke muziek van DJ-collectief Barre Tijden, de jonge ouderen als gastheren en -vrouwen en de oudere jongeren die hun mooie kunstwerken exposeerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *