Projecten

Woordkunst zet ik in om mensen uit verschillende landen bij elkaar te brengen, hun talent te verdiepen en kennis te delen. Hieronder lees je een aantal creatieve projecten die ik heb ontwikkeld.

 

Buiten het Boekje

In de zomer begeleidde ik jonge woordkunstenaars tijdens het project Kinderen aan Zee (voor wie weinig of niet op vakantie kan gaan). Met speelse oefeningen en afgeschreven boeken maakten zij gedichten, die op grote tegels zijn gepubliceerd in de gemeente Haarlemmermeer.

 

 

Een Middag over de Grens

Een expositie van foto’s die gemaakt zijn in Cuba, Egypte, India, Oekraïne, Syrië, Rusland, Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De deelnemers gaven een korte presentatie over het land en gingen met elkaar in gesprek. Dat gaf soms een intense discussie maar ook een ander inzicht in elkaars cultuur.

 

 

Beat the Boxes

Jongeren presenteerden zich aan de wijk met (woord)kunst, waarin zij lieten zien waar zij staan en waar zij naar toe willen. Zij wilden een andere kant van zichzelf laten zien. De opening van de expositie was tegelijkertijd met het minifestival voor kinderen rond het thema ‘Wat ik later worden wil’ met Rupsje Nooitgenoeg, Ontmoet een politieagent en Maak je droomweg.