Projecten

Woordkunst zet ik in om mensen uit verschillende landen bij elkaar te brengen, hun talent te ontwikkelen en kennis te delen. Hieronder zie je een aantal creatieve projecten van mij.

 

Buiten het Boekje

In de zomer begeleidde ik jonge woordkunstenaars tijdens het project Kinderen aan Zee (voor wie weinig of niet op vakantie kan gaan). Met speelse oefeningen en afgeschreven boeken maakten zij gedichten, die op grote tegels zijn gepubliceerd in de gemeente Haarlemmermeer.

 

 

Een Middag over de Grens

Een expositie van foto’s die gemaakt zijn in Cuba, Egypte, India, Oekraïne, Syrië, Rusland, Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De deelnemers gaven een korte presentatie over het land en gingen met elkaar in gesprek. Dat gaf soms een intense discussie maar ook een ander inzicht in elkaars cultuur.

 

 

Collecte van het Woord

Inwoners van de gemeente Haarlemmermeer konden een woord doneren in een van de collectebussen. De polderdichter heeft met deze 100 woorden een gedicht geschreven. Om iedereen te bedanken voor hun woord is het gedicht op een boekenlegger gedrukt en in de bibliotheken uitgedeeld.